Minut a minuts de les converses post-electorals. Conversa amb ERC

INDEPENDENTISTES I D’ESQUERRES SÍ. PERÒ TAMBÉ AMB SOCIALISME, FEMINISME, IGUALTAT… EN AQUEST SENTIT, LA CUP I ERC CAMINARAN JUNTES: AL GOVERN, A L’OPOSICIÓ O UN A CADA BANDA. 

Després de la salutació prèvia dels dos grups i de crear un ambient favorable pel diàleg, ERC va prendre la inciativa preguntant de forma clara quina era la posició de la CUP en respecte la investidura. Ens van manifestar que van considerar com una possibilitat més la de pactar PSC, ERC i nosaltres, la CUP. Vam admetre que no havíem plantejat aquesta proposta ni a l’Assemblea Local ni era un dels escenaris a plantejar a l’Assemblea Oberta que tindrà lloc el proper dimarts dia 9 de juny, per tant, encara no els podíem donar la nostra opinió, però vam deixar palès, de la mateixa manera que ho van fer també ERC, que de moment “no descartàvem res” sempre que sigui en benefici d’encaminar Tiana com a nucli de construcció d’un nou estat amb independència i socialisme.

Sí que vam expressar la nostra voluntat prèvia de romandre a la oposició. Un dels membres d’ERC va mostrar dubtes en respecte al nostre paper en aquest sentit, demanant que ens esplaiéssim més i per això, vam aclarir que el nostre objectiu, si ens mantenim a la oposició és actuar amb coherència amb el nostre programa i la nostra ideologia: defugint d’interessos personalistes i dels prejudicis o hostilitats contra els colors i les diferents ideologies dels altres partits. Per tant, quan ens van preguntar per possibles “pactes puntuals” no vam negar que votaríem a favor sempre i quan aquests actuïn a favor del i pel poble de Tiana.

ERC ens van manifestar que (malgrat remarcar-nos que no està res decidit) ens tenen molt en compte i volen que hi hagi una bona sintonia entre ERC i la CUP. Nosaltres també manifestem aquest desig i contribuirem a que així sigui perquè considerem aquesta via com la millor possible per beneficiar el poble.

De moment, caldrà esperar a la propera Assemblea Oberta per saber què volen i esperen les nostres votants de la CUP Tiana.

I com sempre, anem poc a poc perquè volem arribar molt lluny.

Salut i CUP. Seguim!

.Resultats electorals

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s