Minut a minut de les converses post-electorals. Conversa amb CIU.

LA CUP DE TIANA TÉ UN COLOR COM A GUIA: LA TRANSPARÈNCIA. SOM POBLE AMB UN  PEU DINS LA INSTITUCIÓ. TOT EL QUE ANEM FENT HO ANIREM COMPARTINT AMB LA POBLACIÓ. NO TENIM RES A AMAGAR. PER A NOSALTRES LA POLÍTICA NO ÉS UN JOC NI UNA PROFESSIÓ, ÉS LA POSSIBILITAT DE GOVERNAR-NOS COM A POBLE. TOT ALLÒ QUE ESTIGUI AL NOSTRE ABAST, TAMBÉ HO ESTARÀ AL VOSTRE. 

Dissabte 30 de maig a les 17h dues membres de l’Assemblea Local de la Cup Tiana, l’Alba Garcia i la Clàudia Bosch, vam trobar-nos amb la cap de llista de CIU, l’Olga Rué i el seu equip. El motiu d’aquesta trobada era valorar els resultats obtinguts a les eleccions municipals celebrades el  passat 24 de maig del 2015 i sobretot fer palesos els nostres objectius en un futur.

Malgrat la bona sintonia de la trobada, sobretot pel que fa a l’acord signat amb l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i el compromís amb la independència, entenem que s’han de mantenir les nostres prioritats. D’acord amb el pacte sobiranista votarem en contra de la investidura de l’alcaldia d’Esther Pujol. No només perquè no són una candidatura independentista sinó perquè, com entenem que ha de ser el nou model de república, la nostra independència és una eina i no una finalitat. Amb aquest principi, dues de les persones que ocuparan el lloc de càrrec electe no reuneixen requisits de socialisme, transparència, democràcia… ni molts altres que per a nosaltres són necessaris per a una societat amb socialisme i justícia.

No cal oblidar, tampoc, que entre CIU i la CUP hi ha moltes diferències a nivell nacional i local en la manera d’entendre el model de societat i per tant podríem trobar-nos en situació d’ingovernabilitat amb la seva proposta d’un pacte CIU-ERC-JUNTS-CUP.

Nosaltres, des de la CUP Tiana, ara per ara, volem quedar-nos a l’oposició i no fer cap mena de pacte. No entenem que la política només es faci des d’una cadira i,  per tant, a pas de formigueta anirem treballant de la manera que creiem més adequada i beneficiosa per a Tiana. Des de l’oposició, des de baix i des de l’esquerra.

Van deixar-nos clar que volien un govern transversal, que acceptarien les nostres propostes sempre que fossin beneficioses pel poble i van assegurar-nos que tindrien una porta oberta al diàleg encara que estiguéssim a l’oposició.

Tot just estem començant i, per tant, volem anar a poc a poc. També volem fer-ho de la millor manera possible, mantenint-nos ferms amb els nostres ideals i la nostra voluntat de capgirar la història però, per això, no només calen vots sinó una massa social unida, ferma i consolidada.

El proper dimecres ens reunirem amb el grup de Junts i el dijous ens reunirem de nou amb ERC. És per aquest motiu que el proper dimarts 9 de juny a les 21h s’ha convocat una Assemblea Oberta a la Plaça de la Vila per a fer una valoració de les eleccions amb totes aquelles persones que vulguin donar-nos suport, valorar els resultats obtinguts, acabar de prendre decisions envers el tema de la investidura i acceptar qualsevol suggerència que se’ns proposi per a tornar-la a valorar en assemblea posteriorment.3

Seguim!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s