Estat de les converses postmunicipals

LA CUP DE TIANA ESTEM MOLT SATISFETES AMB ELS RESULTATS ELECTORALS. D’ACORD AMB LA COHERÈNCIA DEL NOSTRE CODI ÈTIC, APEL·LANT A LA DEMOCRÀCIA DIRECTA I LA TRANSPARÈNCIA, DEMANEM L’OPINIÓ DE LES VOTANTS I QUE EL SEU VOT, MÉS QUE SER DIPOSITAT EN UNA URNA, SIGUI USAT AMB ELS MOTIUS PELS QUALS VAREU CONFIAR EN LA CANDIDATURA D’UNITAT POPULAR. 

La CUP de Tiana, ahir dijous ens vam reunir a per fer valoració tant de la campanya electoral, dels resultats com de les propostes postelectorals.
Ara per ara tenim obtingut un regidor a l’Ajuntament i han mancat 30 vots pel segon. Entrem amb força i energia amb aquesta regidoria que hem obtingut per a fer molta feina els propers quatre anys.
A divendres 29 de maig de 2015 hem rebut trucades d’Esquerra Republicana de Catalunya i de Convergència i Unió. Amb ERC ja hi va haver una primera reunió, amb força complicitat, abans de les eleccions i ara ja tenim data per a una segonatrobada. Amb Convergència i Unió ens reunirem aquesta propera setmana.
Davant els resultats obtinguts, la nostra experiència i la necessitat d’empapar-nos de tota la informació i documentació de l’Ajuntament per a analitzar i prendre consciència real de què cal fer realment i quines són les situacions que cal revertir, ara per ara tenim la postura de mantenir-nos a l’oposició. El que tenim clar és que votarem en contra de l’investidura d’Esther Pujol com a alcaldessa per varis motius i que exposarem en Assemblea Oberta, allunyats totalment del pacte signat amb l’ANC i lligats al concepte d’ètica, moral, transparència i respecte a la ciutadania.
La resta d’opcions encara no les tenim del tot contemplades, pel que fa a la investidura, i restem a l’espera de tenir les converses que. En tot cas, mostrem el més sincer agraïment, tant a ERC com a CIU per mostrar-se afins i amb ganes de la nostra col·laboració. També volem expressar la voluntat de facilitar, tal i com ens vàrem comprometre amb l’ANC, un govern independentista.
D’acord amb el codi ètic i per respecte a l’electorat i amb la filosofia de l’organització, la Candidatura d’Unitat Popular vol rebre les opinions de les persones votants de la CUP: per fidelitat, respecte o coherència amb la confiança dipositada en nosaltres perquè entenem que un vot no és dipositar un paper en una urna i tingui valor durant quatre anys. La CUP dóna l’oportunitat a la persona votant de lligar el seu vot a la decisió postelectoral que se’n deriva.
Convoquem, principalment, a les persones votants de la CUP a participar amb democràcia directa i des del punt zero del nostre procés, quin és el paper que ha de desenvolupar la CUP al llarg de la propera legislatura.
L’Assemblea oberta es realitzarà el proper
dimarts 9 de juny, a les 21.00h a la plaça de la Vila.
 
Resultats electorals
Gràfic
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s